петак, 21. јун 2013.

Ускоро.... премијера примене

Примена знања и вештина стечених на семинару:


 Као део тима за СУ у школи, креирала сам дигитални портфолио (употреба Гугл диска), и ускоро (26.6) треба да обучим наставнике да их користе. То је заправо прва фаза. Друга фаза подразумева креирање е портфолиа. Један од фаворита је Гугл сајт, управо због могућности имплементације раније креираних документа на Гугл диску.

Школа је регистрована на гуглове апликације за образовање.

Такође, планирам да наставним рад на портфолио одељења на часовима информатике при чему ће ученици одлучивати на који начин ће приказати и документовати рад и раст одељења. Алати за примену: Блогер, Гугл докуменат, Пикаса, Гласовна нит, Гугл прича, Ју-тјуб....

 Шта још?

Потрудићу се да привучем колеге из других премета како би на блогеру направили корелацију између предмета.




1 коментар:

  1. Ажурност и креативност колегинице Сање Јовановић ме вртоглавом брзином одвлаче са једне обавезе на другу. Иако је то у овом тренутку доста напорно одлучила сам да подржим ову њену замисао и са своје стране допринесем нашој изузетној сарадњи, тако што ћу за потребе обуке попунити све неопходне формуларе које је поставила на Гугл диск школе. Тиме ћемо постићи да се обука брже и квалитетније реализује, пошто ће колеге на конкретним примерима сагледати шта се заправо од њих очекује - а истовремено ћемо им дати и пример добре сарадње. Моја лична корист од тога биће та, што ћу у континуитету наставити све оно што смо у оквиру трећег модула започели.

    ОдговориИзбриши