субота, 16. новембар 2013.

А сад у истраживање

Моје првобитно одушевљење семинаром ГАзГГ заменила је забринутост па на моменте паника и решеност да све напустим, а после сваке савладане препреке задовољство и радост.
Много труда и времена сам уложила за овај семинар јер је за моје скромно познавање рада на рачунару био прилично захтеван, тако да бих га препоручила онима који већ имају нека знања. 
Мислим да сам тек завирила у море могућности које пружа Гугл тако да у наредном периоду имам обиман задатак да истражујем те могућности.
Као што неко рече, после овог семинара ћу се најпре добро наспавати и одморити, завршити неке послове који су трпели у протеклом периоду, а онда једноставно наставити даље:
рад на портфолију, показаћу мојим ученицима како да користе неке од једноставнијих Гуглових алата - креирање плеј листе, Гугл постера, галерије... Ажурират ћу свој календар јер се у овом нашем послу, у којем нас само бомбардују разним обавезама, показује као незаобилазан. 
У настави ћу свакако користити Гугл постер, а то ћу тражити и од ученика јер на једноставан, а ефектан начин могу да прикажу своје виђење одређене теме. 
Оно по чему је овај семинар другачији од осталих је чињеница да је на крају остао некакав видљив резултат, а то је портфолио.




Нема коментара:

Постави коментар