субота, 02. новембар 2013.

Сајт и портфолио

Задатак коме сам посветила највише времена је прављење сајта и портфолија. Највише времена сам им посветила не зато што су тешки, већ су бескрајно забавни.
Прављење сајта, технички део, био је лак јер постављена упутства и видео записи су и више него прецизни и исцрпни чак и за почетника као што сам ја. А онда је дошао онај тежи, креативни део, којим се баш не могу похвалити. И поред прецизних упутстава тешко ми је било да осмислим бочни мени свог портфолија. Иако ми је задатак прихваћен, ја сам га опет мењала и дорађивала и још увек нисам задовољна оним што сам направила. Сматрам да ме је израда овог задатка (његов креативни део) натерала да промислим о томе како радим, шта планирам на пољу свог професионалног развоја, да прикупим материјале које имам на једно место, да колико могу искристалишем циљ коме тежим. Све то желим да се налази на  сајту Александра Мишић - Портфолио (који планирам да попуњавам и редовно ажурирам) и да га повежем са сајтом Весела математика (који није био задатак овог курса, већ моја визија сарадње са ученицима ван школе).
 
Програм ГАзГГ бих, као непоправљиви оптимиста, препоручила свим колегама у школи. Сматрм да треба да покушају, па да онда кажу: "Не, то није за мене". Сигурна сам да би се и међу тим полазницима нашли они који би нешто научили и што је најважније имали жељу да се прикључе X-генерацији. Сматрам да људи нису упознати са програмом курса и да им то изгледа тешко, па из страха од непознатог беже од тога. Свима треба дати шансу.

Нема коментара:

Постави коментар