петак, 1. новембар 2013.

Евалуација

Веома сам задовољна сарадњом и добијеним саветима. Мислим да је семинар неопходан свим просветарима како у циљу развијања компетенција тако и за израду личног развојног портфолија. Што се тиче компетенција мислим да развија све четири, али је подршка развоју личности ученика најизраженија и да се остварује кроз примену Гугл алата у ангажовању ученика кроз  разне активности, а успех у коришћењу истих сигурно ће их мотивисати у даљем раду.

Зашто сам одабрала овај програм обуке?  Зато што желим да имам  електронски портфолио, а и због тога што су Ваша имена обећавала озбиљан посао на његовој изради.

И зато што сам некада раније пронашла чланак ,, Дигитална бележница у функцији портфолија'' на  http://pilcasopis.wordpress.com/, започела рад у њој за сваког ученика и себе...


Ако се мањак слободног времена може назвати кариком која недостаје онда је то оно што мени увек недостаје. Веома често утицало и на концентрацију у изради задатака а све опет резултирало продужавањем рада на неким задацима. 

Нема коментара:

Постави коментар