уторак, 25. март 2014.

После ГАзГГ - шта, када и где?

После ГАзГГ - шта, када и где?

После овог семинара, који ми је донео пуно задовољства и максимално ме ангажовао, моћи ћу да остварим свој сан и направим нови сајт који ћу посветити својој професионалној љубави: Породичном распореду.
Знања стечена на семинару Гугл апликације за Гугл генерације ће ми омогућити да га креирам и на њему покренем тему и подтеме, да офромим Јутјуб-плеј листу констелација које постоје на интернету  и приложим упитник за прикупљање информација о искуствима са радионица. Ту могу наћи место и календар догађања и уношење ознака на Гугл-мапи где се реализују радионице.
У школи ћу користити календар за планирање активности и креираћу шаблоне за одређене записнике, извештаје и обавештења. Документа ћу чувати на Гугл-диску. Ионако ми је рачунар на послу стар и слаб, то ће му помоћи да се дуже дружимо.
Припремићу информацију за Наставничко веће са промоцијом семинара ГАзГГ и тиме, надам се, могивисати један део колегиница и колега да прођу исто искуство и формирају свој веб-портфолио и науче да примењују бесплатне Гугл алате. То би могло бити вишеструко корисно за размену докумената преко Гугл-диска, креирање и реализацију пројеката, информисање и размену мишљења.

Нема коментара:

Постави коментар