четвртак, 7. јун 2018.

"Шкакљиво", али прихватљиво


Пишући овај пост и преслушавајући себе, морам да признам да сам се баш намучио са задацима.
Лако је почело, уводни задатак, који ми је дао могућност да испратим сва подешавања везана за налог. Сада знам како да користим коначно картице које желим, да их подесим, позовем особе са којима желим да поделим нешто, направим групу, све сам ја то пропустио у до садашњем раду. Од сад више нећу.
Други задатак и те како мени потребан у раду. Планирање наших радних обавеза је свакако нешто што нас мучи собзиром да имамо и сменски рад, ученици по различитим сменама и онда је просто тешко направити распоред обавеза да сви буду задовољни. Ово што сам овде открио и научио, свакако ће ми помоћи да што боље организујем своје активности како пословне тако и приватне.
Код трећег задатка, велике муке. У последњем тренутку уз велику помоћ тима и колегиница, схватио сам шта тачно треба да урадим. Задатак пружа јако пуно могућности, које сам открио на жалост на крају самог семинара. Примена Блумове такономије и гугл табела остаће ми дуго у разматрању и мислима, а исте ћу сигурно користити у даљем раду.
Креирање сајта, најзанимљивији задатак, толико могућности а веома једноставно. У раду са ученицима значиће ми пуно, а исто тако и њима могу појаснити да и они користе ову апликацију за своје потребе.
Пети задатак, веома искрено сам написао заиста шта мислим о свему и како ћу даље примењивати ове нове "изуме".

Хвала још једном, напорно је било али вредело је.


Нема коментара:

Постави коментар