уторак, 25. март 2014.

Гуглерај је готов! - Живео Гуглерај!

Шта је следећи корак?

  • Прво ћу направити априлски календар рада. 
  • Укинућу јавност свог блога и сајта и наставити да их дограђујем.
  • Креираћу свој нови сајт са темом Породичног распореда.
  • Повезаћу га са ФБ, блогом и Гугл+.
  • По потреби посла ћу креирати шаблоне састанака, извештаја и записника и уврстити у своју библиотеку шаблона. Њих ћу оставити да их неко други користи, а ја ћу отићи у пензију.
  • Бавићу се оним што волим. Знам да знате шта је то.

Шта саветујем или предлажем ауторкама програма?

Драге моје професорице, менторке, учитељице!
Не желим да мењате било шта. Свиђа ми се управо такво како сте га замислиле. Гуглерај! - Нова реч за креативно, ангажовано, мотивишуће, интересантно - и драго ми је да остаје са мном, да ми то, све, не узимате! 
Јесте напорно, али ко ми је крив што не знам више?! Да знам више, не бих била на овом семинару, него на неком другом. У задатом временском ограничењу од максимално 24 сата, ви сте ме мотивисале да урадим оно што ми се чинило немогућим, да превазиђем себе, да прођем много ситних корака и креирам важне и лепе ствари, да будем пажљива. Откриле сте ми да могу бити креативна у ствари која ми се чинила досадном и мрском (портфолио). Да је само то  - била би и пуна капа! 
Недостаје ми понављање (као мајка науке) и разумем да то није могуће у 24 сата, као ни у нашем школском програму. Правим дигресију: Чини ми се да је и у томе (нашим школским програмима) наша традиционална одлика да се правимо паметним као што сам се ја показала у обележвачима. (Овде иде смајли са ружичастим обрашчићима.)
Недостаје ми литература и надам се да ћете нам је дати на крају семинара. Мени треба приручник да се враћам на лекције које сам прошла како бих утврдила кораке и предупредила заборав. Недостаје ми на пример информација како Јутјуб снимак могу да скинем на свој рачунар и гледам и када сам офлајн. Можда сте нам то и дале, али ја сада не могу да се вратим и утврдим градиво.
И на крају, да закључим: будите то што јесте! 
Хвала Вам на стрпљењу, подршци, разумевању када ми је било потребно и знању које сте несебично поделиле са нама, са мном!
 


Нема коментара:

Постави коментар