среда, 27. децембар 2017.

Учење је краљица живота



У досадашњем раду од свих научених апликација користио сам Гугл мапу,Гугл претраживач,Гугл табеле.
Од научених апликација имаћу великих користи јер ће моћи да се примене у редовној настави,додатној настави и географској секцији:
Гугл сајт-велика примена у раду са ученицима на секцији где они могу да самостално примењују знање,истражују и сарађују са другима.
Јутјуб-могуће користити на редовним часовима као помоћ у реализацији наставних садржаја(кратки прикази појединих географских појава).
Гугл упитник-велика помоћ у раду школских тимова за проверу појединих сегмената школског програма,али је могућа примена и раду са ученицима у виду провере знања и постигнућа ученика.
Гугл+-сарадња са колегама, како у школи тако и колегама из других школа.
Гугл календар-за обележавање значајних датума везаних како за предмет тако и за друге догађаје.
















Шта, када и где
Одаберите један или одговорите на оба захтева.
·         Наведите неколико крајње конкретних примера могуће примене знања и вештина стечених на семинару. Кратко опишите конкретне ситуације у којима ћете користити и применити практично и функционално знања и умећа стечена током програма обуке, одговарајући на питања: шта, како и где (у којој ситуацији).
Осим за оно за шта сте ви током обуке користили сазнања са програма обуке и оног за шта вама може користити у будућем раду, наведите неколико

Нема коментара:

Постави коментар