понедељак, 25. децембар 2017.

"Благо мудрој глави и вредној руци"

Паметни и вредни људи увек су успешни и задовољни. Овај семинар је један који је на све деловао покретачки, самим тим сви су били вредни што је резултирало позитивним усппехом и задовољсвом. На самом"старту"све је било некако конфузно- сам поступак семинара требало је уживо презентирати и појаснити, тако би већи број колега истрајао. 
Гугл семинар предлажем сваком јер свакако има широку примену. Свака од Гугл апликација ће ми користити, како у настави тако и ван ње. Гугл Диск користим за чување свих података и сто је најбитније претрага је доста лакша. Кроз гугл упитник ћу направити тестове за ученике који ће своје место наћи на сајту који сам овом приликом креирала и наставићу да га одржавам. Свакако ћу креирати свој портфолио где ћу моћи да чувам разне врсте садржаја. Ажурирањем календара увек ћу имати подсетник на  будуће обавезе и планове. Гугл мапу ће свако од нас користити, јер налази примену у свим часовима како наставним тако и ванаставним. Веома корисно је што је доста пажње посвећено"баратању"са линковима па и краћење линкова. 

Све похвале за предаваче, упорност и базирање на прецизност и писменост. Веома мудро са Ваше стране, чак и када је погрешка упитању ( Ваша или наша) успели смо да се разумемо. Из мог личног угла - Циљ семинара је испуњен.

Нема коментара:

Постави коментар