четвртак, 8. март 2018.

Светло које не видимо, а отвара нам бројне могућности

Начин на који користимо веб алате и претраживаче у већини случајева можемо поредити са интуитивним начином коришћења или као светло које не видимо у циљу лакше, брже,прецизније претраге или долажење до информација. Сазнања са семинара "Гугл апликације за гугл генерације" проширију видике и различите спектре коришћења гугл претраживача и које су све његове могућности тако да интуитивни доживљај бива замењен практичним вештинама.
Доступност различитих извора на интернету захтева одређену врсту анализе и критичког промишљања, а не само преузимање одређених информација. Тако да и светло које нам се у одређеном тренутку након претраживања и укаже можда не води ка сазнању.
Коришћење гугл докумената олакшава процес комуникације у циљу планирања, осмишљавања или реализације одређеног пројекта или замисли, а олакшава и складиштење и проналажење одређеног документа.
Поред претраживања и размене информација и учествовање у заједничким подухватима веома је важно знати и умети како да се одређене информације представе. Гугл сајтови представљају једну добру основу за стицање знања о креирању сајтова и представљају пречицу до остварења циља.
Семинар"Гугл апликација за гугл генерације представља светлост која је учесницим отворило различите видике и представило различите могућности.

Нема коментара:

Постави коментар